HUURADMINISTRATIE
EN FINANCIEEL BEHEER

Een accurate huuradministratie is de basis van een goed rendement op uw vastgoed. In de huuradministratie leggen we steeds de afspraken met huurders vast, zodat we er scherp op kunnen toezien dat deze afspraken ook worden nagekomen zodat u niet voor onverwachte gebeurtenissen komt te staan. 

Naast het sturen van huurfacturen en het jaarlijks indexeren van de huur, houdt financieel beheer meer in. Heen Vastgoedbeheer zorgt voor een strak debiteurenbeheer en onderneemt voor u de nodige stappen mocht dat nodig zijn. Daarnaast wordt u voorzien van periodieke financiële rapportages, bewaken wij uw verzekeringen, zorgen wij voor een correcte verwerking en afrekening van servicekosten en heeft u op ieder gewenst moment inzage in uw financiële gegevens. Omdat wij begrijpen wat de waarde van uw vastgoed voor u is, maken we duidelijke afspraken. Daarmee neemt Heen Vastgoedbeheer u de zorgen uit handen maar verliest u geen moment de regie.

BEWEGING BEGINT
MET TE VERSNELLEN

De vastgoedmarkt is dynamisch en altijd volop in beweging. Wat betekent dat vastgoedbeheer - door velen vaak ook benoemd als property management - in actieve zin continu mee dient te veranderen. Het tijdig verzetten van bakens is om die reden volgens ons een must. Als Heen Vastgoedbeheer focussen wij op de verdere ontwikkeling en progressie van de vastgoedportefueilles van onze opdrachtgevers. Waar nodig betekent dit dat we op intelligente wijze moeten versnellen en gebouwen aanpassen aan de tijd waarin we leven of anders moeten inrichten. Of zelfs een andere bestemming toekennen. 

"PROBLEMEN ZIJN ER OM OPGELOST TE WORDEN. SNEL,
ACCURAAT EN NAAR
VOLLE TEVREDENHEID
VAN ZOWEL HUURDERS
ALS VERHUURDERS."