STRATEGISCH BEHEER

Beleggen in onroerend goed kent risico’s en kansen. Het verstandig om regelmatig te beoordelen hoe een object bijdraagt aan het rendement van uw portefeuille en welke risico’s er aan een object zijn verbonden. 

Heen Vastgoedbeheer ondersteunt u bij het beantwoorden van vragen zoals: Welke gebouwen wil ik behouden? Welke wil ik afstoten en op welke termijn? Is het misschien verstandig om grondig te verbouwen, te verduurzamen of te renoveren? Misschien moeten we het groter aanpakken en is een transformatie of herontwikkeling een financieel en strategisch goede keuze? 

 

Wat we doen, doen we vanuit een heldere strategie

Samen met u analyseren wij uw onroerend goed en bepalen we wat de mogelijkheden zijn en wat vervolgens voor u de beste keuze is. Heen Vastgoedbeheer begeleidt u desgewenst graag in de uitwerking van de plannen. Wij loodsen u door de bouwwereld, de gemeentelijke procedures en we graag helpen wij u bij de verkrijging van een financiering voor de plannen. Los daarvan zoeken we voor u desgewenst actief naar nieuwe (bouw)locaties en bemiddelen wij in opdracht van u in de aankoop- en/of verkoop van projecten. 

Strategisch advies overstijgt uw huidige portefeuille. Het gaat noodzakelijkerwijs niet over wat u heeft, maar misschien vooral juist om wat u niet heeft. Een goede portefeuille heeft een gedegen fundament en comfortabele balans. Een verantwoorde turn around kan een andere invulling geven aan objecten en lange termijn doelstellingen, als ook ambitiies.

Een langere termijn planning vraagt overigens ook om een gedegen real estate planning. Iets waar we opdrachtgevers ook mee kunnen helpen. Zeker als het gaat om overdrachten binnen families, want daar weten wij echt alles van. Dus mocht u een vraagstuk hebben waar u graag een keer over wilt sparren, of behoefte hebben aan een echt onafhankelijke strategische denker, dan weet u de weg.

Eén telefoontje volstaat om ons in beweging te brengen.         

 

"VASTGOED MOET VOORAL LEUK ZIJN EN OOK BLIJVEN.

VOORKOM DAT 'HET BEZIT' VAN DE ZAAK HET EINDE WORDT VAN HET VERMAAK"