Werken bij Heen Vastgoedbeheer

WERKEN BIJ

Heen Vastgoedbeheer is een jong en snel groeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheer van onroerend goed. We zetten ons in voor bijvoorbeeld families en vastgoedbeleggers die een portefeuille hebben opgebouwd met kantoren, winkels of bedrijfsgebouwen: Commercieel vastgoed. 

Wij doen ons uiterste best om onze opdrachtgevers te ontzorgen op een breed vlak: Naast de noodzakelijke administratieve werkzaamheden, zorgen we ook voor het technisch en commercieel beheer van alle gebouwen. Vaak gaan we nog een stapje verder en voegen we waarde toe voor onze opdrachtgevers, zodat het vastgoed nog beter gaat renderen. Met een sterk team, zeer korte lijnen en heldere processen zorgen we er samen voor dat onze opdrachtgevers rustig kunnen slapen. 

In een platte en informele werksfeer, werken we hard, zijn we eerlijk en creatief. Er is veel ruimte om jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontwikkelen maar natuurlijk is er ook tijd voor plezier en ontspanning. Wil je deel uitmaken van dit groeiende bedrijf? Dat kan! We zoeken voor ons kantoor in Eindhoven...